Tantrisk massage – hvad er det?

Er du blevet nysgerrig på tantrisk massage, og hvad det er for en størrelse? Så kan du læse mere her på siden om, hvad vores tantramassør kan tilbyde dig af oplevelser.

Pris for Tantra-massage: 800,- kr. for en time – 600,- kr for 30 minutter.

Tantrisk massage er ikke som en normal massage, men skal mere forstås som intimitet imellem to kroppe, hvor du vil opleve at få forløst nogle gemte energier. Af og til lægges der kræfter i den tantriske massage og andre gange foregår den med blide og fjerlette berøringer. Det handler om dynamik og mødet imellem to kroppe, der skaber friktion imellem hinanden.

Tantrisk massage – en unik oplevelse

Der findes ikke to tantriske massager, der er ens. Det kommer helt an på hvor massagen bevæger sig hen, mens vi er i gang. Vores tantriske massører er åbne for dine umiddelbare sansninger og impulser. Selve massagen starter med, at vi skal finde frem til din indre ro.

Typisk starter vi en tantrisk massage med at smøre din ryg ind i olier, mens du lytter til noget beroligende musik. Efter noget tid er hele din krops bagside blevet berørt/masseret, og du vender dig om på ryggen, så din forside kan blive oliet ind.

Tantramassør – energiforløsning

Under tantramassagen vil du opleve en forløsning af ellers hengemte energier, der har ligget skjult og fortrængt i din krop. Det er en erotisk og sensibel energi, der udløses, når to kroppe mødes i hinandens nærvær. Ved tantrisk massage tager massøren hele sin krop i brug, derfor kan tantrisk massage nemt blive en nærværende og erotisk oplevelse, da kroppen aktiveres og vågner op på ny. Hos Golden Star Wellness udfører vi også par massage, som du kan læse mere om her.

Ring og book tid til tantrisk massage

Golden Star Wellness er altid åben for bookninger på tantrisk massage i vores klinik, der ligger i det indre København. Er du nysgerrig på at høre mere om tantrisk massage eller om vores andre behandlinger?

Ring og hør mere på 50 57 57 99 Vi glæder os til at tage hånd om dig

Ring og book tid på telefon 📱 50 57 57 99

If booking within 5 hours, please book by phone.

Hvis booking er inden for 5 timer, bedes du ringe istedet.

  For inquiries or to leave a short message to the shop, please
  use the below form.

  (Messages will normally be looked into once
  in a while, during the week.)

  Book tid online eller på telefon

  Vi glæder os til at tage imod dig

  Golden Star Wellness
  Hindegade 5
  1303 København K
  50 57 57 99

  Åbningstider

  Mandag 09.00 - 21.00
  Tirsdag 09.00 - 21.00
  Onsdag 09.00 - 21.00
  Torsdag 09.00 - 21.00
  Fredag 09.00 - 21.00
  Lørdag 09.00 - 21.00
  Søndag 09.00 - 21.00